Friday, November 29, 2013

Politisk tolkning af Pontoppidans Nattevagt

Politisk tolkning af Pontoppidans Nattevagt - Nattevagt. I denne opgave over Henrik Pontoppidans Nattevagt(1894), har jeg valgt at tolke med henblik på personernes politiske holdning. Jeg vil derfor se på deres acculturation og handlinger, for på den måde at kunne bestemme deres politiske anskuelse. Før jeg customs duty ud i tolkningen, vil jeg gerne bringe en indførelse i de politiske ideologier, der er repræsenteret igennem ro homophileen. Først har vi socialiswork force der startede i 1870erne med Louis Pio i spidsen i Danmark. Socialisterne mener, at det er arbejdet der skaber værdierne i samfundet, og dermed også kapitalisternes profit. Det mener socialisterne er uretfærdigt, og de mener derfor, at arbejderne skal have del i den profit. hu piece of music kan faktisk sige, at det næsten er som i Sherwoodskoven, hvor Robin punk rocker stjæler fra de rige, og giver til de fattige. Nogle nøgleord fra socialismen er altså : bedre kår for arbejderne(proletariate t), staten skal styre økonomien(stærk stat), produktion for behov - ikke profit. Den anden politiske anskuelse vi har repræsenteret i novellen er konservatismen. Konservatismen lægger vægt på, og dette er me experience vigtigt, at forandringer kan være nødvendige, men at det skal ske i små trin. objet dart mener herved at det nye og det gamle forenes bedst muligt, samtidigt med at man bevarer traditionen (Lat:conservo=jeg bevarer).
Ordercustompaper.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
Det enkelte menneske er en del af de fællesskaber de indgår i: familien, slægten, nationen. bit har sin faste plads og underordner sig autoriteten: faderen, læreren, regent en, gud osv.. Tilhængerne af konservatismen! er så det modsatte af proletariatet altså eliten i samfundet. Nøgleord: Gud, konge og fædreland. Nu hvor jeg ganske overfladisk har omtalt de to forskellige ideologier vil jeg begynde på den mere spændende tolkning. Først har vi Jørgen Hallager. Jørgen Hallager er en høj, kraftig mand. Han bliver kaldt for Røde Hallager. Dette har to årsager. Den... If you need to get a full essay, order it on our website: OrderCustomPaper.com

If you want to get a full essay, visit our page: write my paper

No comments:

Post a Comment